GAH! okay,,,, Silva Mohammad

Silva Mohammad
erik olsson fastighetsförmedling
http://www.erikolsson.se/Pages/StaffListing.aspx?id=553&city=2

Man får inte vara sen till en visning. Ibland har man förhinder och kommer 5 minuter innan visningen avslutas. Borde väl räcka? Det tycker inte den rackarns trevliga Silva Mohammad på Erik Olsson fastighetsförmedling. Knappast tillmötesgående! Vi fick vända i trapphuset.

5 svar på ”GAH! okay,,,, Silva Mohammad”

 1. Skriv till dem och fråga om det är deras sätt att möta kunder! Kanske de ser skillnad på folk och fölk!

 2. Eller så är visningen mellan två klockslag, varken innan eller efter. Ju senare man kommer destå mindre tid har man att vara på visningen. Tider är till för att passas! Annars har säkert du, som de allra flesta i detta land, en telefon eller e-mail som man kan höra av sig på om man skulle bli sen, eller… Det kan ju vara så att mäklaren Silva Mohammad i detta fallet hade andra visningar eller möten inbokade precis efter som hon var tvungen att passa tiden till. Helt och hållet ditt eget fel!!

 3. Men vi var där i tid, 5 minuter kvar, vilket våra serversynkroniserade klockor visade.
  Plain and simple.

  Så du säger emot dig själv ”TA”. Du säger att visningen är mellan två klockslag (vi var där 5 min innan avslut), men att du måste vara på visning samma klockslag som den tidigare slutar. Hur hade du tänkt där? Hur kan det då vara vårt fel att du måste gå innan avslutad tid?

  Låt oss anta att personen TA är Silvia själv… Att TA då säger att det är ”mitt fel” förstärker ju bara bilden av att ”TA” är knappast tillmötesgående.

 4. Hej,
  Efter att ha googlat på mitt namn så hamnade jag på denna för mig okända sida. Som mäklare arbetar jag med ett pressat tidsschema på söndagar vilket gör det omöjligt att stanna övertid på en visning. Jag förstår att ni tyckte det var tråkigt att vända i trappen. Givetvis tyckter även jag det! Det ligger trots allt i mitt intresse att få visa lägenheten för så många som möjligt. Det optimerar ju mina möjligheter att få bättre betalt för mina säljares räkning. Huruvida ni kommit sent eller inte finns det ingen anledning att spekulera i. Vi kan bara konstatera att våra klockor inte var synkade. Skulle detta scenario inträffa igen, med mig eller annan mäklare, så rekommenderar jag att ni lämnar namn och nummer så är jag övertygad att ni får till en privatvisning vid ett mindre stressat tillfälle!
  Jag vill avslutningsvis säga att -NEJ, TA är inte jag men tack för den stöttande kommentaren 🙂
  /Silva

 5. Sjukt dåliga erfarenheter av Silva Mohammad. Ointresserad och inte ett dugg serviceminded när vi ville köpa lägenhet. Vi köpte av en annan mäklare istället och kommer inte välja Erik Olsson när vi ska sälja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.