Firefox vs Safari

Tidigare har jag beskrivit att jag gått över helt till Safari istället för Firefox. Men det finns en riktigt trevlig sak som Firefox fortfarande gör mycket bättre.

När jag skrivit in ett lösenord och klickat på submit-knappen så har båda browserna funktioner som gör att jag kan välja att spara eller inte spara mitt lösenord. Vad Firefox gör som är ypperligt är att det fortsätter ladda sidan. På det här viset vet jag om jag skrivit in rätt eller fel lösenord. Vad Safari gör är att INTE fortsätta ladda sidan… Då vet jag inte om jag skrivit in rätt lösenord och kan i så fall lätt spara FEL lösenord!!! Förhoppningsvis så sparar Safari bara det senaste lösenordet, så om jag skriver in fel så försöker jag bara igen väljer då att spara… Trial and error…. Still… Firefox kickar Safaris ASS.

Safari:

spara_password_safari

Firefox:

spara_password_firefox

2 svar på ”Firefox vs Safari”

  1. Safari har aldrig varit ”bra”. Som vi alla vet så har Mac/apple alltid brytt sig om design mer än prestanda.
    Jag har en vän som är galen i apple/mac…

    Han har IE och Safari, och använder IE. Om han som är galen i Apple inte använder Safari så kan det inte vara bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.