The liquid Spotify experiment

spotify_flygh-listaHär kommer en Spotify-länk med Daft Punks kalasbraiga live-remix av Around the World / Harder, Better, Faster, Stronger. Hela albumet Alive 2007 är att rekommendera!

Låten finns även tillagd i min delade Flygh.net-Spotify-lista! http://open.spotify.com/user/andflygh/playlist/5ap7FMButNOyspHvodfLr0. Listan är fullständigt collaborative vilket innebär att ALLA som använder den kan lägga till och ta bort låtar. Klicka på länken och listan läggs till i ditt Spotify.

Vi får se det här som ett experiment. Kommer listan överleva eller bli terroriserad av lekfulla/elaka sinnen? Lägg till dina favvo-låtar och skriv här nedan en kommentar om vilken du la till (eftersom det inte syns i Spotify vem som lagt till vad). Vi får se hur det går!

Trevligt lyssnande och samarbete!!

7 svar på ”The liquid Spotify experiment”

  1. Delar med mig av Slagsmålsklubbens: Sponsored By Destiny. Sjukt bra.

  2. Massive attack har gjort mycket bra. Inte helt 100 på varför just ”Heat miser” fastnat lite extra. Kanske för att det var ledmotivet till den historiska dokumentärserien ”Svenska slag”. Är förövrigt min mobilsignal. Den förtjänar bara därför en plats i listan 🙂

  3. ”Six days” med Dj Shadow och Mos Def är en snygg mix. Vill ni höra mer av Dj Shadow rekomenderar jag hans ”Disavowed.. ähh lägger till den med.

  4. ”Ev’rybody whans to be a cat” En självklarhet för Disneyälskaren. Och sen lade jag till ”Klendathu drop” eftersom den är pampig och ger mig minnen från när jag var 15 år och gick på min första barnförbjudna bio.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.