Weapons Of Mass Destruction

Igår så uppdaterade jag min mobiltelefon HTC Tytn till operativsystemet Windows Mobile 6. Microsoft har förhoppningsvis lagt ner mödan på själva kärnan av systemet för rent visuellt och funktionsmässigt var det ingen större skillnad. Det som är märkbart är ändå vissa små och bra förändringar i t.ex. kalendern och telefonboken.

Enda sedan jag började använda Windows Vista Business på min laptop har jag haft problem att ansluta till ”Windows Mobile Center” via blåtand. För att kanske komma närmare en lösning på problemet så uppdaterade jag även programvaran (Windows Mobile Device Center) på datorn. Det var då lite kul att när jag sökte på WMDC (Windows Mobile Device Center) så visar första resultatet på Google The Weapons Of Mass Destruction Commission. Visst så var det här en site med vänliga avsikter men sambandet med förkortningarna är ändå ganska fascinerande.

Ytterligare vid installationen visste jag här inte riktigt vilken knapp jag skulle trycka på (se bild nedan). Jag har nog aldrig inte accepterat ett avtal när jag installerar program men här fick jag ändå inget val. ACCEPTERA!!! ACCEPTERA!!!

Jag tänker mig valmöjligheterna och utformningen på Microsofts militära system:

Are you sure you want to cancel nuclear missile launch?
[No] [No]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.