Fest hos Flygh

gutefarEn stabil skara kom o festade i Flyghs soffa för en sista gång (den är nu såld och lång gone hos några takläggare med grov dialekt). Det var redigt röj och en hel del dans i lägenheten faktiskt. Under kvällen togs ett stort steg i utveckling av ett nytt spel där man kombinerar poker (eventuellt Uno) och shack. Vid ett tillfälle fick jag inte titta och skulle då ha bakbundna ögon.
Vad som syns på bilden är inte ett gutefår utan Björns frisyr. Det kommer fortsättnings vis vara så att om man klickar på bilden vid det aktuella inlägget kommer man till det aktuella bildgalleriet.
Tack Marcus för bilderna!

Tillägg 01 April 2007
Allting är annorlunda… det känns tomt… ett stort håll efter min kära soffa… Just nu sitter jag framför tvn på min Laney-högtalare… hård… sa jag att det kändes tomt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.