Helg med inUse på Karlaby kro

I fredags var min första dag med medarbetarna på inUse där jag ska börja arbeta den 1 maj. Vi började med ett möte på förmiddagen som var mycket informativt! Efter en smaklig lunch på kontoret for vi till Karlaby kro. Ett 4-stjärnigt och där med jättefint hotell. Efter en spännande presentation/workshop med Thomas blev det lite champagne och grym trerätters middag. Småtimmarna bjöd sedan på gott sällskap och fina diskussioner och inte minst en väldans massa Wii. På morgonen väntade en minst lika delikat frukost med fullt utbud inklusive jordgubbar. Sedan gick vi ner över bäcken och sköt lerduvor med diskuterbart resultat. Efter ytterligare en väldigt smaklig lunchmåltid la vi kursen mot Malmö igen.
Sammanfattning: Hur kul som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.