Vad händer?

Hej på er! Länge sen det dök upp nått här nu! Mr Flygh far fram o tebaka mellan Malmöland och Skövde för att skåda näringslivets dolda marker. Just nu är det snöstorm på Värnhemstorget och snön ligger meterhög på gator och hustak!… nästan.
En kort sammanfattning om de sista veckorna kan bl.a. redovisa för en poker-o-rom-kväll hos Bell samt en tacco/sällskapsspelskväll hos Fru Björn som båda var riktigt lyckade! Även en fest i Malmö med Hannas receptionistskamrater där J.D från Scrubs var kvällens hemliga gäst har hunnits med.

Om ni ska se några bra filmer så tycker jag att följande är att rekommendera:
Blood Diamond, Alpha Dog, Stranger than Fiction, The Last King of Scotland, The Pursuit Of Happyness, The Holiday och slutligen Babel. Filmer som t.ex. the holiday kanske låter som en ”chick flick”, DOCK så är alla filmer i listan riktigt riktigt bra! Ytterligare så ska det nämnas att ”The Fashion” har släppt ett till efterlängtat album. Även ”Explosion in the Sky” har kommit med nytt!
Vi ses nog i helgen, jag har Skövde i sikte. över och ut—

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.