Dagens fragmatiska palaver!

Det är inte ovanligt att det ibland dyker upp meningar i samtal som skiljer sig från vardagen. Jag syftar på ofta helt vanliga samtal som ibland berikas med meningar som får en att tänka till. Ej uteslutande ”tänka till” som vid djupa filosofisk sammanhang utan oftare mer som vid dessa spontana lingvistiska finurligheter, logiska pussel eller bara besynnerliga eller meningslösa yttranden som säkert nog de flesta vet vilka jag menar och har upplevt. Det är för det mesta direkt EFTER som fascinationen, innebörden och det underhållande värdet i yttrandet uppmärksammas.

Vanligen glöms sådana uttalandet snabbt bort och det är vad Flygh.net ska sätta stop för! Sådana uttalanden/guldklimpar kommer i framtiden publiceras på denna hemsida men kommer inte ha rubriken ”dagens citat” som så många andra utan istället rubriceras ”Dagens fragmatiska palaver” (något krystat men låt gå…)!

Det senaste inslaget:
-”Det där är samma sak om man vänder på det och kör det bakofram” (Hemligt ursprung)

Ett svar på ”Dagens fragmatiska palaver!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.