Mot en ny termin!

Då var det dags för höstterminen -06! Mr Flygh´s årliga förstadagsinsparksförfest är givetvist schemalagd (21/8) och alla är välkomna! Speciellt nollorna. Är det bara jag eller var förra årets insparksveckor en aning innehållslösa (förutom de röjande festerna på kvällarna såklart). Hoppas faddrarna har grupperats och satt upp ett kul schema (kanske med lite aktiviteter utöver Dhisks-urroliga drickabacksrace… i mitt huvud sas det presis kog-grillning, grillning är aldrig fel). Jag är för alla påhitt och eventuellt traditioner i vaggan. Skoj ska vi ha, Im sure of it! (Vilka är faddrar btw?)
mvh Flygh
ps. Kom ihåg nu att köpa kurslitteratur av årskullen över er för att spara en peng. Flygh.net står gärna till tjänst med att skylta med eran litteraturen som ni vill bli av med. Ni som börjar trean kan väll lägga in requester hos mig så ska jag se vad jag har för litteratur för programkurserna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.