För exakt ett år sedan

För exakt ett år sedan var det en varm och solig dag! Helt fantastiskt och underbart väder för att vara 1:e oktober. Jag tänkte att nästa år så kommer det kanske vara en mer vanlig oktoberdag, kall och grå. Därför låter jag detta inlägg ”sova” i ett år och bli automatiskt publicerad först den 1:e oktober 2012.

Hej Anders och besökarna år 2012! Hur är vädret? 

Ett svar på ”För exakt ett år sedan”

  1. Skottet skriver: 3 noebvemr, 2011 kl. 21:29Skogis har adminre4ttigheter, sle4ngde till honom dem eftersom han kan ProCon sedan tidigare. Se5 han kan ordna, jag sticker ive4g till USA om ne5gra timmar men e4r du inne kan du ju ropa till, ff6r du kan ve4ll ockse5 ProCon?Platsreserveringen me5ste jag kolla lite mer pe5, vet att den i ne5got av spelen var kre5nglig de5 den konstant hf6ll platser till de som hade reserverade platser. Det gjorde alltse5 att man aldrig kunde fylla upp serven de5 den (i ve5rt fall) skulle ha 14 tomma platser konstant (om inte hela klanen e4r inne och spelar samtidigt). Logga in ff6r att svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.